Coneixes les portes d’entrada de Hörmann? El número 1 a Europa disposa de diferents opcions perquè triis la que millor s’ajusti a les teves necessitats.

Les portes d’entrada que vetllen pel seu benestar i seguretat i que convencen pels seus elements de construcció d’alta qualitat, la seva capacitat d’aïllament tèrmic, un equipament de seguretat fiable i eficaç, una àmplia gamma de dissenys i per la seva relació qualitat-preu.

– Porta de seguretat Thermo65

Una porta atractiva i de gran qualitat. La fulla de porta d’acer de 65mm de gruix amb farciment d’escuma rígida PU i el perfil de fulla interior de material compost impedeix que el fred entri a l’interior gràcies al seu valor UD de fins a 0,87 W/(m²·K). La porta disposa d’un pany de seguretat quíntuple perquè es senti segur a la seva llar. Pot triar la seva porta ideal d’entre 13 models, 16 colors i 5 decorats diferents.

– Porta de seguretat Thermo46

Una porta d’entrada que ofereix tots els elements per a formar una porta de qualitat. Amb uns valors UD de fins a 1,1 W/(m²·K), les portes aconsegueixen un bon aïllament tèrmic. Equipada amb un pany de seguretat quíntuple que li permet gaudir d’una gran seguretat en la seva pròpia llar. Pot triar entre els 13 models de portes disponibles, amb diferents estils i personalitzar la seva porta amb diferents colors o envidraments segons els seus gustos.

Una vegada conegut les diferents opcions de portes d’entrada, per què hauria de triar les portes d’entrada de Hörmann?

Fulla sense perfil de fulla visible: les nostres portes li reben de manera elegant i exquisida amb la fulla que cobreix tota la superfície tant en el costat interior com en l’exterior. 

Alt aïllament tèrmic: Els seus valors UD de fins a 0,87 W/(m²·K) i UD de fins a 1,1 W/(m²·K) li ofereixen un aïllament tèrmic de gran qualitat per a la seva llar i un estalvi d’energia i protecció del medi ambient.

Bloqueig antiintrusió: Amb l’equipament de bloqueig múltiple vostè i la seva família se sentiran segurs en la seva pròpia llar.

Envidrament segur: Les portes d’entrada compleixen els requisits més estrictes quant a protecció antirobatori i contra accidents. Envidrament de seguretat de 8 mm de gruix al costat interior que ofereix una màxima seguretat. En cas de trencament, els fragments de vidre queden en la làmina interior. A més, li ofereix una major protecció antiintrusió ja que dificulta introduir la mà des de l’exterior.

Si desitja més informació, pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Contacta’ns!