Els automatismes per a cancel·les de Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port, operen remotament. Una característica que proporciona qualitat i seguretat.

El producte de Hörmann és singular per la seva qualitat en la qual podrà confiar tots els dies. Amb el Gateway opcional de Hörmann podrà utilitzar còmodament els seus automatismes per a portes de garatge i cancel·les, la seva porta d’entrada Hörmann i altres dispositius des del seu smartphone o tauleta.

Pero això no acaba aquí, també podrà modificar la posició de la porta dels seus automatismes per a portes de garatge i cancel·les, així com indicar l’estat del bloqueig de la seva porta d’entrada quan no es trobi a casa.

Per què escollir els automatismes per a cancel·les de Hörmann?

Si vol saber més sobre tots els nostres productes, posi’s en contacte amb nosaltres.

Contacti’ns!