Ja sigui per a un edifici de nova construcció o una reforma, amb Hörmann trobarà la porta perfecta per a cada zona de la casa, sempre amb la sensació de confort garantida. Portes de seguretat per al soterrani o entrades de garatge, portes ignífugues o portes d’ús general.

Descobreixi tots els avantatges i funcions de les nostres portes d’acer i les opcions de disseny personalitzades.

Portes de seguretat KSI Thermo46

La porta de seguretat KSI Thermo 46 ofereix una gran seguretat gràcies a l’equipament de seguretat antiintrusió RC 2 i, gràcies a la fulla amb trencament de pont tèrmic, ofereix el millor aïllament tèrmic.

Portes exteriors per a soterranis, edificis annexos calefactats i garatges amb accés a la casa.

Portes de seguretat KSI 40

Una porta clàssica que li ofereix total seguretat. Moltes vegades, les portes a soterranis, a edificis secundaris o a garatges són velles i es poden forçar en pocs segons. I una vegada oberta la porta, és fàcil accedir a tota la casa.

Per això, li recomanem per a les portes exteriors de soterranis, edificis secundaris sense calefactar i garatges individuals, la porta de seguretat KSI 40 amb l’equipament de seguretat de sèrie.

Portes d’ús general MZ Thermo46 / MZ Thermo65

Les portes exteriors d’ús general convencen per la seva qualitat robusta i, sobretot, gràcies al trencament tèrmic. Aquesta ofereix un aïllament tèrmic fins a un 49% millor que una porta d’ús general convencional. La trobaràs amb envidrament o sense i en una gran varietat de colors i acabats.

Aquest tipus de portes estan dissenyades per a exteriors de soterranis, edificis annexos calefactats, garatges amb accés a la casa o per a habitacions de treball o d’oci.

Portes d’ús general MZ

Una porta econòmica i estable. Provada des de fa més de quatre dècades gràcies a la seva estabilitat i resistència a l’ús i a les influències ambientals. Disponible en versió d’una o dues fulles i, amb possible envidrament.

La porta és ideal tant per a interior com exterior, per a edificis annexos sense calefactar, habitacions d’eines o magatzems.

Porta tallafocs H8-5

La tallafocs H8-5 és la porta més venuda a Europa per a habitacions de calefacció. Ofereix una màxima seguretat per a les habitacions de la calefacció i del dispositiu de fuel.

És la millor porta en protecció ignífuga que podrà trobar.

Porta multifuncional H3D

Per prevenir, en cas d’incendi, que el foc arribi a l’habitatge, és important l’ús d’una porta tallafoc per al pas entre el garatge i la casa. La porta multifuncional H3D és ideal per a aquest sector. També està disponible per a impedir el pas de fum o possibles gasos de fuita i insonoritzant per a atenuar el soroll. Amb el paquet de seguretat del sistema WK2 antiintrusió, podrà protegir la seva família de possibles assaltants.

Porta d’interior ZK

Una porta resistent i econòmica, provada com a robusta per a totes les habitacions. Gràcies al seu resistent acabat d’alta qualitat, és insensible a les taques i fàcil de netejar. Qualitat segura a un preu econòmic.

Recomanada per a portes d’interior per a soterranis, habitacions de nens o accessos a golfes no habitables.

Si desitja saber més sobre els nostres productes, no dubti a contactar amb nosaltres.

Contacta’ns!