Les portes seccionals laterals són la solució ideal per a les situacions de muntatge especials. A diferència d’una altra mena de portes, no obre horitzontalment sinó que ho fa en sentit lateral.

És un gran avantatge, per exemple, per a aquells determinats moments en els quals es desitja mantenir buidat el sostre del garatge per a guardar objectes o, si per motius constructius, la fulla no pot col·locar-se o muntar-se sota el sostre.

Els panells sandvitx de 42 mm de gruix farcits d’escuma PU convencen per un molt bon aïllament acústic i tèrmic, així com per una gran estabilitat de la fulla i un agradable moviment de recorregut.

Podràs triar la teva porta ideal entre els set models que es disposa. Des dels elegants acanalats M i L, passant per la vista clàssica dels quarterons fins als models de disseny exclusius amb envidrament i aplicacions d’acer inoxidable. A més, podràs dissenyar la teva porta de garatge totalment personalitzada segons els teus desitjos triant entre 4 acabats.

Per què triar la porta seccional d’obertura lateral?

Si vols saber més sobre els nostres productes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacta’ns!