A ningú li agrada haver de baixar del cotxe per a simplement obrir el garatge.

Hörmann ofereix els automatismes de porta de garatge amb els quals podràs obrir tant la porta de garatge com la cancel·la d’entrada de manera ràpida, còmoda i segura des del mateix vehicle amb l’emissor manual.

Gràcies al ampli catàleg d’automatismes podrà triar el que millor s’adapti a les seves necessitats:

SupraMatic

La seva característica principal és la velocitat. Obri la porta amb l’automatisme SupraMatic de manera ràpida, +50% obertura de la porta supraràpida. L’automatisme assegura que el garatge estigui il·luminat de manera uniforme amb LED de baix consum. La carcassa d’acer inoxidable aporta elegància i exclusivitat. A més, el seu consum energètic és molt baix.

ProMatic 4

L’econòmic automatisme de Hörmann compta amb una il·luminació LED brillant i un ajust de ventilació amb la qual pot ventilar automàticament el garatge oferint-li el màxim confort. Estalvia energia consumint menys d’un watt.

ProMatic Akku

I si no disposa de connexió elèctrica en el seu garatge, podrà gaudir dels avantatges que ofereix l’automatisme ProMatic Akka, un automatisme automàtic. Pot carregar-se a través d’una presa de corrent estàndard o molt còmodament amb un mòdul solar opcional.

Amb sistema de radiofreqüència:

Tots els automatismes venen amb el sistema de radiofreqüència BiSecur, certificat per Hörmann.

Es caracteritza per tenir una connexió via radiofreqüència molt segura i compatible amb tots els automatismes, receptors via radiofreqüència i elements de comandament de Hörmann. No sols podrà controlar la porta de garatge, sinó també la porta d’entrada a l’habitatge, la cancel·la d’entrada o la il·luminació.

Si vol manejar la porta del garatge també amb el seu propi smartphone, podrà fer-ho a través de l’app BlueSecure de Hörmann.

Per què triar els automatismes de Hörmann?

Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada

Perfectament adaptada

Còmoda consulta de la posició de la porta

Maneig d’aplicació intel·ligent

Assegurances

Fiables

Velocitat “turbo”

Certificats

Si desitja més informació, no dubti a contactar amb nosaltres.

Contacti’ns!