En estructures urbanes cèntriques, la possibilitat d’aparcament és un component decisiu, sobretot si existeixen centres comercials o centres d’atenció mèdica. Per això, a Serman Port li oferim tots els components de gestió d’aparcament i estacionament de Hörmann.

Estacions d’entrada i sortida

Les nostres estacions d’entrada i sortida dels aparcaments ofereixen un alt nivell de confort i facilitat de maneig. La seva pantalla de color i les tecles de sol·licitud de bitllet i de recepció de bitllets il·luminades fan que l’usuari d’aparcament tingui un accés ràpid i sense dificultats.

En el cas que el seu sistema d’aparcament sigui també utilitzat per usuaris que s’estacionen permanentment, per exemple un espai exclusiu per als hostes d’un hotel, les nostres estacions d’entrada i sortida tenen la possibilitat d’estar equipades addicionalment amb lectors de transponedor QR/RFID gràcies al seu software integrat.

Caixers automàtics

Amb els caixers automàtics que li oferim, el pagament del seu bitllet d’aparcament es realitza en un instant gràcies a la pantalla de color, la guia d’ús comprensible i la recepció de bitllets amb LED.

En el cas de ser necessari, la màquina de bitllets pot estar equipada amb una estació de comunicació que inclou un mòdul d’interfície per a la connexió a un sistema de telefonia.

El nostre sistema de caixa permet pagar amb monedes, bitllets, targetes de crèdit o de dèbit, sempre amb un procés de pagament senzill i ràpid.

Barreres d’elevació

Podrà combinar les nostres estacions d’entrada i sortida i les màquines de bitllets amb el sistema de barreres d’elevació que també ofereix Hörmann, amb diferents models i dissenys que s’adaptaran a les seves necessitats.

Per què hauria de triar els sistemes d’aparcament de Hörmann?

Conceptes individuals de control i gestió

Comandament a distància a nivell mundial

Components de fàcil manteniment

Prova prèvia de funcionament al 100% del seu sistema

Si desitja més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.

+ INFO