Des de Serman Port oferim una àmplia gamma de productes d’equipament de càrrega i descàrrega que li solucionaran cada situació perquè sigui una càrrega i descàrrega eficient.

RAMPES ANIVELLADORES

Les rampes anivelladores amb ungla abatible o ungla retràctil de Hörmann et solucionaran i compensaran la diferència d’altura entre la superfície del camió i les rampes. Això permetrà que la mercaderia pugui ser carregada i descarregada amb només un moviment horitzontal.

L’estructura robusta d’acer amb una plataforma resistent a la torsió que dota la rampa, compensa les inclinacions laterals sense cap dificultat fins i tot si el camió està carregat de forma no uniforme.

Són segures i fàcils d’utilitzar gràcies a les seves vàlvules de parada d’emergència automàtiques.

ABRICS DE MOLL

Els abrics de moll protegeixen els béns rodats de situacions meteorològiques, estalvien costos d’energia, eviten corrents d’aire i a conseqüència, la falta de personal per baixes per malaltia.

Combinades amb les rampes anivelladores reemplacen les marquesines i estructures provisionals per a les rampes.

Els abrics de moll de lona s’adapten a totes les mesures de camió de manera universal. Les lones superiors i laterals estan muntades sobre un marc galvanitzat que forma una estructura estable, flexible i resistent a l’esquinçament. Són fàcils de muntar i poden substituir-se de manera ràpida i econòmica.

TÚNELS ISOTÈRMICS

Aquests túnels són col·locats enfront de la nau, és a dir, poden aprofitar fins a l’últim centímetre de la nau. Els túnels isotèrmics seran una bona opció sempre que la construcció de les naus no permeti la instal·lació de rampes interiors o no s’hagi previst un buit inferior en les rampes.

Un túnel isotèrmic complet consisteix en una bancada amb rampa anivelladora, el revestiment lateral i del sostre, així com una obertura de càrrega amb abric de moll.

Es recomana l’ús d’aquests túnels, en combinació amb les portes industrials amb aïllament tèrmic de Hörmann, per al transport de mercaderies sensibles a la calor.

Si vol saber més, no dubti en contactar amb nosaltres.

+ INFO