Seguretat, elegància i estalvi energètic per a la seva llar

Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, presenta la seva nova promoció anual. De l’1 de març fins al 31 de desembre de 2022, podrà renovar les portes de garatge i de la seva llar gràcies als increïbles descomptes del número u a Europa.

Una de les principals característiques dels productes de la promoció és la seva neutralitat climàtica, utilitzant energia 100% renovable, la qual cosa permet estalviar diversos milers de tones de CO₂.

Renomatic, ISOPRO Secur, Thermo65 i Thermo 46, els productes de la promoció

La porta seccional de garatge RenoMatic destaca pels panells sandvitx de 42 mm de gruix que proporciona un bon aïllament tèrmic, una correcta estabilitat, alhora d’un funcionament suau. A això se li suma l’automatisme de sèrie ProLift 700, que inclou dos emissors manuals amb anella per a clauer. Opcionalment, sota increment de preu, la porta RenoMatic es pot equipar amb els automatismes moderns ProMatic, SupraMatic E o P 4.

Concretament, el model RenoMatic amb acanalat M disposa de dos acabats per a triar segons el que més s’ajusti a les necessitats del client: L’acabat Woodgrain es caracteritza pel seu fidedigne patró de serrat de la fusta i la seva robustesa. D’altra banda, l’acabat Decolor captiva gràcies al seu aspecte de fusta natural en 3 acabats de promoció.

Per a RenoMatic amb acanalat L, es disposa de tres tipus d’acabat: El Planar disponible amb sis colors exclusius, el Decolor que convenç gràcies al seu aspecte de fusta natural en tres acabats de promoció i el Duragrain llis, disponible en 8 colors moderns amb un material de protecció d’alta resistència a les esgarrapades i repel·lent de la brutícia.

Novetat en la promoció 2022

Les portes d’entrada a habitatge d’acer o alumini ISOPRO Secur són la novetat d’aquesta promoció, amb un elevat valor d’aïllament tèrmic, UD de fins a 0,87 W (m².K), una fabricació a mesura i 6 colors de promoció sense increment de preu.

Finalment, i no per això menys important, Hörmann també ofereix les portes d’entrada a la llar d’acer o alumini Thermo46 i Thermo65. Es tracta d’elements de construcció d’alta qualitat que destaquen pel seu valor d’aïllament tèrmic, UD de fins a 1,2 W/ (m² K) per a Thermo46 i 0,87 W (m² k) per a Thermo65, així com per la seva seguretat fiable i per la possibilitat de poder triar entre un ampli ventall de dissenys, models, colors i acabats.

Aprofiti la promoció de Hörmann i renovi les seves portes de garatge o d’entrada a habitatge! Qualitat, seguretat i fiabilitat al seu servei.