Si el que busques per a la porta del teu garatge és qualitat, seguretat, confort i una sofisticada tècnica, les portes Berry són la teva millor opció! Un gran atractiu de Hörmann, el líder europeu en portes i automatismes.

Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, Hörmann t’ofereix les millors construccions de portes de garatge. Gràcies a la seva àmplia gamma de models podràs trobar la porta que més s’adapti als teus gustos.

Amb aquestes característiques no dubtaràs a triar les portes Berry:

Protecció íntegra gràcies als detalls intel·ligents: Les portes basculants Berry amb els seus casquets protectors flexibles sobre les palanques i els llistons sintètics flexibles redueixen el perill d’un aixafament accidental.

Llarga vida útil i seguretat òptima: En cas que un dels molls de la palanca es danyés, els altres subjectarien la porta. La porta està totalment assegurada contra una possible caiguda.

Obertura i tancament fàcils: La porta queda esmorteïda en el topall i es para de forma segura a la cavitat del carril.

Segur gràcies a un bloqueig innovador: Amb el bloqueig per pestell giratori de les portes basculants, les cantonades de la fulla queden fixes en el marc tancant de manera segura. És pràcticament impossible que s’apalanqui la porta.

Sistema de radiofreqüència BiSecur: Una tècnica orientada al futur per a un maneig còmode i segur dels automatismes.

Perfectament adaptada: Tots els automatismes, receptors i elements del comandament BiSecur són compatibles. Prement només un botó a l’emissor manual o via radiofreqüència, es pot manejar la porta del garatge.

Còmoda consulta de la posició de la porta: Amb només una pulsació podràs comprovar si la porta està tancada sense necessitat de sortir i podràs tancar-la des de qualsevol lloc si ho desitges.

Disseny guardonat: Els emissors manuals BiSecur convencen per la seva elegància i forma.

A conjunt amb el disseny de la porta Berry, t’oferim també portes laterals per als vianants amb el mateix acabat perquè conforme una unitat harmoniosa.

Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.

+ INFO