Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, disposa d’un ampli ventall de portes per als vianants laterals per a garatges, totalment a joc amb les portes basculants Ferry, portes seccionals i enrotllables. 

La comoditat és una de les principals característiques de les portes per als vianants laterals. De fet, resulten molt pràctiques per a recollir algun objecte del garatge sense haver d’obrir la porta. T’imagines la típica situació en la qual el teu segon vehicle està aparcat directament davant de la porta del garatge a causa del reduït de l’entrada i impedeix l’accés a la porta del garatge? Amb les portes per als vianants laterals deixarà de succeir aquest problema.

A més, per a gairebé tots els models, li oferim portes per als vianants laterals a joc. Així, les portes conformen una unitat harmoniosa.

El tracte amb el client és una de les prioritats de Serman Port i és per això que t’oferim moltíssims avantatges en el manteniment i instal·lació de tots els nostres productes.

Per a més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

+ INFO