Les portes enrotllables i les portes enrotllables amb guies al sostre RollMatic obren de forma vertical i no requereixen molt espai en el garatge. Gràcies a aquest principi constructiu proporcionen el màxim espai, tant a l’interior com davant del garatge.

La porta enrotllable RollMatic inclou molts detalls innovadors amb un sol objectiu: oferir-li la màxima seguretat i confort. L’automatisme de sèrie està disposat fora del revestiment de l’eix de enrollamiento per a facilitar els treballs de manteniment.

D’altra banda, la porta enrotllable amb guies al sostre RollMatic OD que estalvia espai és ideal per a reformes. El disseny estret de la porta enrotllable amb guies al sostre facilita el muntatge fins i tot en els espais més reduïts del garatge.

L’automatisme de sèrie ProMatic pot muntar-se en el carril-guia dret o esquerre, a elecció, i no requereix una llinda necessària addicional.

Amb l’automatisme SupraMatic opcionalment disponible, la porta enrotllable amb guies al sostre s’obre amb major rapidesa permetent-li entrar al garatge des del carrer en menys temps.

Per què triar les portes de garatge RollMatic?

Si vols saber més sobre les nostres portes de garatge, visita el nostre apartat de productes.

Contacta’ns!