Les portes i reixes enrotllables destaquen pel seu preu incomparable, així com per la seva exquisida robustesa i fiabilitat. Serman Port, distribuïdor oficial de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, t’ofereix el millor servei en quant a instal·lació, manteniment i reparació.

Gràcies a un disseny senzill i enginyós, de pocs components, les portes i reixes enrotllables d’acer i acer inoxidable són especialment econòmiques. A més, ocupen el mínim espai per sobre del buit enrotllant-se de manera compacta per darrere de la llinda. 

L’alta especialització de Hörmann en la construcció de portes i reixes enrotllables, supera amb escreix el producte habitual. La reixa enrotllable RollMatic, una de les joies de la corona, és ideal per a tancaments de botigues petits i estrets.

Per què has de triar les portes i reixes que t’instal·larà Serman Port?

Si necessites una porta i reixa enrotllable, no dubtis a contactar amb nosaltres per a més informació.

Contacta’ns!