Les portes seccionals laterals són l’opció ideal per a aquelles situacions de muntatge especials. La principal diferència d’aquesta mena de porta amb les basculants, seccionals i enrotllables recau en la seva obertura en sentit lateral. La resta de les anteriors ho fan horitzontalment.

Això suposa un important avantatge ja que permet tenir buidat el sostre del garatge per a dipositar objectes. A més, també és útil si per motius constructius la fulla no pot col·locar-se o muntar-se sota el sostre.

Gràcies a l’ampli ventall de productes Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port, podràs triar la teva porta ideal entre els set models dels quals disposem. Des d’elegància, passant per un estil més clàssic fins a models de disseny exclusiu. També podràs dissenyar la teva porta de garatge totalment personalitzada segons el que necessitis.

Aquests són alguns dels arguments pels quals no has de deixar escapar aquesta oportunitat:

  • Fiabilitat assegurada
  • Comoditat
  • Seguretat
  • Sistema de radiofreqüència BiSecur amb seguretat certificada
  • Suau, silenciós, exacte
  • Perfectament adaptada
  • Còmoda consulta de la posició de la porta
  • Disseny guardonat
  • Junta inferior contínua

Si vols saber més sobre els productes de Serman Port, contacta amb nosaltres.

porta-seccional-lateral