L’aïllament tèrmic és una característica importantíssima a les portes de garatge. Hörmann, distribuïdor oficial de Serman Port i líder a les portes i automatismes a Europa, t’assegura protegir els teus espais de les temperatures extremes de l’exterior, ja sigui calor o fred. Com que som distribuïdors de Hörmann, disposem d’un ampli ventall de portes de garatge perquè escullis la que millor s’ajusti a les teves necessitats.

De fet, quan el garatge està integrat a casa es recomana una porta de garatge amb bon aïllament tèrmic. Amb el ThermoFrame de Hörmann les pot millorar gràcies a les característiques de la porta LPU.

Aquest perfil de material sintètic negre que es munta juntament amb el setge produeix un trencament tèrmic entre el setge i la maçoneria millorant l’aïllament tèrmic de fins a un 15%.

A més, un dels principals avantatges dels productes de Hörmann és el seu estalvi energètic. A Serman Port estem molt compromesos amb el medi ambient, sent conscients de la nostra responsabilitat de cara a les properes generacions.

Si vols saber més sobre totes les característiques de les nostres portes, fes clic aquí.