Gràcies a l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, podràs obrir i tancar les teves portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i automàticament amb un comandament o un polsador.

L’automatisme de porta PortaMatic es caracteritza, no sols per les seves múltiples funcions i opcions d’ajust, sinó també pel seu reduït consum de corrent. Una altra dels principals avantatges és el preu: un 25% més barat que altres automatismes de porta similars.

Un aspecte destacable és que la Societat Alemanya de Gerontologia (GTT) ha determinat la PortaMatic com l’únic accionament de porta existent fins al moment.

L’automatisme PortaMatic millorarà la qualitat de vida del teu dia a dia:

  • Per a una vida adaptada a la seva edat: PortaMatic et retorna una gran part de la qualitat de vida, donant-te suport a les teves portes sense necessitar ajuda d’uns altres per a desplaçar-se.
  • Viure amb comoditat: En el futur podràs portar d’una habitació a una altra safates plenes, caixes de begudes pesades o la seva compra sense grans esforços. Encara que no necessiti l’automatisme de porta PortaMatic per motius de salut, estem segurs que mai més voldrà renunciar a la seva comoditat.
  • Treballar sense obstacles: Avui dia, treballar sense barreres té un gran valor i en el futur guanyarà encara més importància. La gran seguretat per l’automatisme de baix consum d’energia fa de la PortaMatic un automatisme de porta ideal per a oficines, hospitals, laboratoris i consultes mèdiques.
  • Manejar les portes de manera higiènica: Amb l’automatisme per a porta PortaMatic de Hörmann, podràs obrir i tancar les teves portes interiors de fusta i acer amb gran facilitat i de manera automàtica amb un emissor manual o un polsador.

Coneixes les principals característiques de l’automatisme de porta interior PortaMatic?

  • Seguretat de funcionament de la porta: Per a Hörmann, la seguretat i la comoditat van sempre de la mà. El nostre automatisme PortaMatic obre i tanca les seves portes amb l’arrencada i parada suaus de forma molt silenciosa. Els moviments de porta s’executen amb un esforç mínim, oferint-li així un alt nivell de seguretat. Al tocar la porta lleugerament, el moviment es deté immediatament.
  • Sistema innovador via radiofreqüència: Amb el nostre sistema innovador via radiofreqüència BiSecur podrà manejar l’automatisme de manera segura mitjançant emissor manual o polsador interior via radiofreqüència i a més podrà consultar si la porta està oberta o tancada. D’aquesta manera no haurà de recórrer tota la seva casa per a controlar les portes interiors.
  • Muntatge simple, connexió senzilla: El muntatge se simplifica molt. L’automatisme es fixa sobre la porta o en el cèrcol. La guia de lliscament pot enganxar-se fàcilment a la fulla de porta i després retirar-se sense deixar restes. Això és especialment avantatjós en habitatges de lloguer o portes envidrades llises.
  • Funcions de confort òptiques i acústiques: Per a nosaltres, la comoditat i la seguretat marquen la diferència. Per això, hem equipat l’automatisme de porta PortaMartic amb útils funcions addicionals. D’aquesta manera, un senyal acústic i la il·luminació LED integrada li indicaran l’obertura i el tancament de la porta abans fins i tot que aquesta comenci a moure’s.

Si vols saber més sobre la resta de productes, fes clic aquí.

Automatismos para puertas de interior