Les portes d’obertura ràpida de Hörmann, proveïdor oficial de Serman Port i líder europeu en portes i automatismes, s’utilitzen tant a l’interior com en l’exterior, optimitzant el flux del trànsit, millorant el clima a l’interior i estalviant energia.

Hörmann disposa de portes d’obertura vertical i horitzontal, transparents amb fulla flexible, també en combinació amb portes seccionals i portes enrotllables.

D’altra banda, les portes descàrrega ocupen una gran part de l’exterior de l’edifici. D’aquesta manera, s’aconsegueix un considerable potencial d’estalvi energètic.

Per què hauria de triar les nostres portes d’obertura ràpida?

  • Seguretat de sèrie: La reixeta fotoelèctrica de seguretat integrada en els fixos laterals supervisa els nivells de tancament de la fulla fins a una altura de 2500 mm.
  • Processos optimitzats: El quadre de maniobra de conversió de freqüència descarrega tota la mecànica de la porta, i garanteix un silenciós moviment de porta pràcticament lliure de desgast.
  • Aïllament tèrmic eficient: Els panells sandvitx galvanitzats al foc amb un farciment d’escuma PU dura ofereixen un aïllament tèrmic particularment alt. Les portes se subministren de sèrie en alumini blanc (RAL 9006).
  • Visió clara i duradora: L’envidrament Duratec garanteix la major resistència al ratllat fins i tot en cas d’un ús durador en ambients industrials. La imprimación especial de la superfície protegeix l’envidrament contra esgarrapades i petjades de manera duradora.
  • Smart Control: Amb SmartControl podem dur a terme una anàlisi tècnica del seu quadre de maniobra de portes d’obertura ràpida en qualsevol moment.

Si vols saber més sobretot el nostre catàleg de productes, fes clic aquí.

Puerta de apertura rápida