Les portes i reixes enrotllables de Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, t’ofereixen múltiples avantatges. Serman Port, com a distribuïdor oficial, t’instal·larem les portes i reixes, i disposaràs d’una instal·lació, manteniment i reparació immillorables.

Les nostres portes i reixes enrotllables es caracteritzen pel seu preu sense competència, la seva robustesa i fiabilitat, així com disposar de la millor relació qualitat-preu del mercat.

A més, gràcies al seu disseny senzill i enginyós, fetes d’acer i acer inoxidable, són especialment econòmiques.

Un dels principals avantatges d’aquesta mena de portes és la seva comoditat.

Són ideals per a donar-los un ús diari, alhora que ocupen el mínim espai per sobre del buit.

Una de les joies de la corona és la reixa enrotllable RollMatic. És perfecta per a botigues amb tancaments petits i estrets, ja que disposa d’una estructura totalment compacta amb un màxim de 335 de llinda necessària o profunditat de muntatge.

Una vegada descobreixis els principals avantatges de les nostres portes i reixes enrotllables, no pensaràs en cap altra:

  • Innovadora tècnica de molls de tracció: Gràcies a la tècnica de molls de tracció, és més fàcil obrir i tancar la porta manualment. A les portes / reixes enrotllables amb automatisme opcional, la tècnica de molls de tracció cuida la mecànica de la porta i la tècnica d’automatisme.
  • Gran seguretat sense sensors en la persiana: Les portes i reixes enrotllables SB i TGT, combinades amb aquests automatismes, convencen per la seva alta seguretat en obrir i tancar.
  • Obertura ràpida, suau i segura: Millora els processos i redueix la pèrdua de calor amb el paquet d’equipament opcional S6, que inclou l’automatisme FU per a la porta enrotllable DD amb persiana Decotherm. La porta s’obre fins a 1,1 m/s – gairebé tan ràpid com una porta d’obertura ràpida. Una altra avantatge: les mesures de muntatge i les despeses d’adquisició i explotació són molt més econòmics que en una porta d’obertura ràpida.
  • Econòmiques: El seu preu no té competència en el mercat. No existeix una relació qualitat-preu superior a la de Hörmann.

Si vols tirar-li un ull a la resta de productes del nostre catàleg, fes clic aquí.

Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres! Un dels nostres experts t’assessorarà.

Puertas y rejas enrollables