Les portes batents és una altra de les especialitats de Hörmann. Des de Serman Port t’oferim la instal·lació del producte així com el manteniment i reparació de qualsevol dany que es pugui ocasionar.

L’ús de les portes batents de Hörmann és, principalment, per a l’interior dels edificis que atrauen un gran nombre de carretons elevadors. A més, Serman Port et subministra les portes totalment premuntades amb l’objectiu de fer més eficient el muntatge.

La porta, en tots els casos, hauria de tenir el doble d’amplària i uns 500mm més d’alçada de la mercaderia que contingui.

Descobreix les cortines de tires, estalvi energètic al màxim

Les cortines de tires són ideals, no sols pel preu, si no perquè és el millor producte per a naus industrials de grans dimensions.

D’altra banda, les cortines de tires resistents de PVC només s’obren en l’ample del vehicle o mercaderia. Una dels grans avantatges d’això és que gairebé no existeixen pèrdues de calor encara que hi hagi una gran freqüència de trànsit.

Són totalment adequades per a l’ús tant en la indústria alimentària com en la farmacèutica, així com en les zones frigorífiques.

Si vols saber més sobretot el nostre catàleg de portes, fes clic aquí.

Cortines de tires Serman Port