A Serman Port som distribuïdors de Hörmann, número 1 a Europa en portes i automatismes. Qualsevol dels models satisfà les teves exigències perquè totes tenen un denominador comú: la veritable qualitat de Hörmann.

  • La classe Premium: Thermo Carbon: Ideal per a aïllament tèrmic, la millor quant a la seva seguretat. Destaca amb uns valors UD de fins a 0,47 W/ (m² K), convenç per un equipament de seguretat excepcional de sèrie RC 3 amb bloqueig en 9 posicions.
  • La classe de disseny: ThermoPlan Hybrid: Si ets un fanàtic de l’elegància, aquesta és la teva porta. El seu pas enrasat de la fulla de la porta amb el marc interior i exterior de la porta la fa destacar per sobre de la resta.
  • L’excel·lent: ThermoSafe Hybrid: Excel·lent aïllament tèrmic gràcies al marc de la porta d’alumini de 80 mm, separat tèrmicament, de sèrie amb tancament de seguretat quíntuple.
  • Classe superior: ThermoSafe: Un aïllament tèrmic particularment alt gràcies als marcs d’alumini amb trencament de pont tèrmic de 80 mm, equipament de seguretat de sèrie RC 3 amb pany de seguretat quíntuple i una selecció de més de 70 models.
  • Classe mitjana: Thermo65: Disposa de fulla de porta de vorera i cèrcol d’alumini que ofereix un gran valor d’aïllament tèrmic i una bona protecció antiintrusió. Es caracteritza per la seva excel·lent relació qualitat-preu.
  • Classe de confort: TopComfort: Si busques una entrada al teu habitatge lluminós però que també està dotada amb un bon aïllament tèrmic i amb màxima seguretat, aquesta és la teva millor opció.

Si desitges saber més sobre les portes d’entrada a habitatge de Hörmann, fes clic aquí.