T’oferim la  solució ideal per al teu sistema d’estacionament permanent. Utilitza’l en combinació amb el dispositiu de control adequat, incloent elements de comandament senzills o mitjançant una solució de sistema que inclou la gestió d’identificació.

Els sistemes de gestió i control individuals, t’ofereixen la solució adequada per a cada propòsit d’ús. Les nostres barreres d’elevació disposen de certs avantatges com les que es mostren a continuació.

 • Comandament a distància des de qualsevol lloc del món
 • Assegurança anti-vandalisme
 • Reconeixement d’obstacles intel·ligent
 • Muntatge ràpid i necessitat de manteniment reduïda
 • Prova prèvia de funcionament al 100% del seu sistema

A més, podràs escollir entre les nostres diverses barreres d’elevació:

 • Barrera d’elevació automàtica SH 300: Ideal per a llocs de gran concurrència gràcies al seu temps d’obertura ràpid (2,4 segons). Vida útil longeva. 5.000 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim de 3,75 metres. 
 • Barrera d’elevació automàtica SH 600: Es caracteritza per la seva especial robustesa. El seient de la construcció a ambdós costats proporciona estabilitat. 1.600 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim de 6,14 metres.
 • Barrera d’elevació automàtica SH 800: Robustesa màxima. 240 cicles d’obertura diaris. Amplada de bloqueig màxim 10,47 metres. Pot equiparar la barrera d’elevació amb suports plegables, pals de suport i reixetes penjants.
 • Barreres d’elevació: Sistemas de maneig i identificació: La unitat de maneig integrada a la carcassa de la barrera permet obrir la barrera amb elements de comandament estacionaris:
  • Entrada i sortida amb lector RFID de llarg abast.
  • Utilització d’una targeta transpondedora de codi QR, codi de barres o RFID.
  • Obertura de la barrera d’elevació mitjançant el reconeixement de la matrícula del vehicle.
  • Lectura del codi QR amb l’smartphone.
  • Maneig amb transmissor portàtil.

Si vols fer-li una ullada a les nostres barreres d’elevació, fes clic aquí.

Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres! Un dels nostres experts t’assessorarà.