Alguna vegada t’has deixat un objecte dins del garatge i només per allò has d’obrir la porta sencera? Nosaltres et donem la solució amb les portes peatonals laterals per al teu garatge!

A partir d’ara només hauràs d’obrir la porta lateral per recuperar aquell objecte que t’has deixat dins del garatge.

Aquest tipus de portes són molt pràctiques per un munt de situacions quotidianes. I és que gràcies a la instal·lació de la porta lateral, per part de Serman Port, guanyarás en comoditat i eficiència.

Recordes també el típic dia en el que el teu segon vehicle està aparcat directament davant de la porta de garatge i impedeix l’accés a la porta del garatge? Aquesta i mil situacions més es resolen amb la instal·lació de la porta lateral.

A més, t’oferim portes peatonals laterals a joc per a casi tots els models per tal de que s’adaptin al color i forma de la porta principal. D’aquesta manera, totes les portes formen una unitat harmoniósa.

El tracte amb el client és una de les prioritats de Serman Port i és per això que t’oferim moltíssimes avantatges en el manteniment i instal·lació de tots els nostres productes.

Per a més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!