Quina porta s’adapta a les teves necessitats?

Descobreix els quatre tipus de porta d’entrada a la llar del número 1 d’Europa. Cada una d’elles satisfà les teves exigències però totes tenen un denominador comú: la veritable qualitat de Hörmann.

  • El model Premium: Thermo Carbon: Ideal per a l’aïllament tèrmic, la millor pel que fa a seguretat. Destaca amb uns valors UD de fins a 0,47 W/ (m² K), convenç per un equipament de seguretat excepcional de sèrie RC 3 amb bloqueig en 9 posicions.
  • El model de disseny: ThermoPlan Hybrid: Si ets un fanàtic de l’elegància, aquesta és la teva porta. El seu pas enrasat de la fulla de la porta amb el marc interior i exterior de la porta el fa destacar per sobre de la resta.
  • L’excel·lent: ThermoSafe Hybrid: Excel·lent aïllament tèrmic gràcies al marc de la porta d’alumini de 80 mm, separat tèrmicament, de serie amb pany de seguretat quintuple i una selecció de més de 70 models.
  • El model superior: ThermoSafe: Un aïllament tèrmic particularment alt gràcies als marcs d’alumini amb trencament de pont tèrmic de 80 mm, equipament de seguretat de serie RC 3 amb pany de seguretat quintuple i una selecció de més de 70 models.
  • Model mig: Thermo65: Disposa d’una fulla de porta d’acer i cèrcol d’alumini que ofereix un gran valor d’aïllament tèrmic i una bona protecció anti-intrusió amb pany de seguretat quíntuple. Es caracteritza per la seva excel·lent relació qualitat-preu.
  • Model de comfort: TopComfort: Si busques una entrada lluminosa a la teva llar, però que també tingui un bon aïllament tèrmic i una seguretat màxima, aquesta és la teva millor opció.

El tracte amb el client és una de les prioritats de Serman Port i és per això que t’oferim un munt d’avantatges en el manteniment i instal·lació de tots els nostres productes.

Per a més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!