A Serman Port som especialistes en muntatges de tota mena de portes. Oferim la millor gamma de portes per als vianants Hörmann per a la teva llar, THERMO65 i THERMO46.

Per què triar les portes d’entrada Hörmann? Aquí et deixem uns bons arguments.

  1. Fulla sense perfil de fulla visible: Tant en l’entrada principal com en l’entrada secundària: Les nostres portes d’entrada Thermo46 i Thermo65 sempre li reben de manera elegant i exquisida. L’elegant fulla enrasada sobre tota la superfície tant en el costat interior com en el costat exterior amb perfil de fulla interior compleix les exigències de disseny del més alt nivell. La vista interior harmonitza a la perfecció amb les seves portes d’interior.
  2. Alt aïllament tèrmic: Les portes d’entrada Thermo46 t’ofereixen un aïllament tèrmic de qualitat per a la seva llar, amb valors UD de fins a 1,1 W/(m² K). Les portes d’entrada a habitatge Thermo65 es caracteritzen per oferir un altre avantatge en l’aïllament tèrmic, amb valors UD de fins a 0,87 W/(m² K). D’aquesta manera, s’aconsegueix estalviar energia i protegir el medi ambient.
  3. Envidrament Segur: Les portes d’entrada Hörmann compleixen els requisits més estrictes quant a protecció antirobatori i contra accidents. L’envidrament de seguretat compost (VSG) de 8 mm de gruix en el costat interior de l’envidrament aïllant ofereix màxima seguretat. En cas de trencament, els fragments de vidre romanen units en la làmina interior de manera que resulta pràcticament impossible el risc de sofrir lesions per cristalls. A més, l’envidrament VSG li ofereix una major protecció antiintrusió ja que dificulta introduir la mà des de l’exterior.
  4. Bloqueig Anti Intrusió: És fonamental que la teva família i tu us sentiu assegurances en la vostra pròpia llar. Per això les nostres portes Thermo65 / Thermo46 vénen equipades de sèrie amb un bloqueig múltiple.
    Per a comptar amb un extra en matèria de seguretat, moltes de les nostres portes Thermo 46, així com totes les nostres portes d’entrada a habitatge Thermo65, vénen equipades opcionalment amb equipament de seguretat RC 2 antiintrusió (inclòs envidrament lateral i superior).

En tot muntatge realitzat en Serman Port oferim:

  • Assessorament qualificat
  • Presa de mesures en l’obra
  • Reciclatge respectuós amb el medi ambient
  • Muntatge per especialistes

Per a més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Un dels nostres experts t’assessorarà.