Les portes batents han estat creades pensant a garantir entrades i solucions d’accessibilitat completes. En combinació amb un automatisme de porta, li proporcionen l’accessibilitat a espais públics, el lloc del treball i en la llar. Per als passos sense barreres, Hörmann ofereix portes tallafoc d’acer, així com portes tallafoc completament envidrades amb l’automatisme de porta *HDO 200 / 300 i portes interiors en combinació amb l’automatisme de porta interior PortaMatic.

Estan dissenyades per a aportar funcionalitat, seguretat i un disseny impecable, amb acabats i colors personalitzats d’acord amb els espais i gustos de cada client, donant com a resultat portes que s’integren perfectament a l’entorn en el qual se situen.

Les portes batents són més adaptables que la majoria de portes del mercat i les seves possibilitats d’instal·lació són múltiples.

Per a més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.