Quan es tracta de les seves característiques, les portes metàl·liques d’acer destaquen per ser resistents a les condicions climàtiques adverses en comparació amb les de fusta. A més, les portes d’acer es tanquen més fort.
Cal prestar molta atenció durant el procés de muntatge, ja que si queden mal aïllades, generen grans pèrdues de calor.
Pel que fa a la banda de la protecció, les portes d’acer són immillorables.

Les portes multifunció d’acer ofereixen avantatges decisives: totes les portes de diferents funcionalitats que es muntin en un mateix nivell de l’edifici combinen perfectament entre si, mantenint una coherència estètica i continuïtat en l’aspecte de la porta. Les portes d’acer i acer inoxidable STS / STU convencen pel seu elegant aspecte enrasat.

Arguments per triar les portes d’acer i acer inoxidable STS / STU:

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.