El grup Hörmann és actualment el major fabricant d’Europa en portes i automatismes. Des de la seva fundació el 1935 ha produït i subministrat més de 15 milions de portes a tot el món.

És especialista en el desenvolupament i la producció de tot tipus de portes industrials per al sector públic.

Tenim portes seccionals industrials innovadores, versàtils i robustes que s’adapten de forma òptima a qualsevol edifici i a tot tipus de naus. Portes d’obertura ràpida que s’utilitzen tant a l’interior com a l’exterior, per optimitzar el flux de el trànsit i millorar el clima a l’interior, així com portes i reixes enrotllables, econòmiques, robustes i fiables, que s’enrotllen de forma totalment compacta .

A Sermanport també oferim sistemes de control d’accés per regular, controlar i protegir de manera permanent o temporal contra l’accés no autoritzat. Tenim barreres d’elevació, sistemes d’aparcament i estacionament, pilons o bloquejos d’alta seguretat. A més, tenim també una gamma de portes per als vianants i cèrcols per a edificis públics o portes multifunció per a l’accessibilitat a espais públics, llocs de treball o altres recintes.

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.